Keväällä haussa ollut harrastusseteli 3-17 -vuotiaille saa jatkoa

Lohjan kaupunki haluaa tukea lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia perheissä, joissa pienituloisuus on haaste lapsen osallistumiselle maksullisiin harrastuksiin.

Harrastusmahdollisuuksien lisäämisellä on yksi keino ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Lasten nuorten ja perheiden lautakunta on päättänyt varata harrastusseteleihin rahaa 20 650 euroa vuonna 2018. Tällä summalla myönnetään hakemusten perusteella pienituloisille perheille 295 kappaletta 70 euron arvoisia harrastusseteleitä 3-17 vuotiaille lapsille ja nuorille. Kesällä jaettiin jo 117 seteliä. Nyt loput setelit on jaossa.

Kaupungin harrastussetelin hakeminen

Kaupungin harrastusseteliä haetaan tulostettavalla lomakkeella. Hakemuksessa pyydetään tuloselvitystä liitteineen. Hakemus tuloselvitysliitteineen lähetään postitse osoitteeseen Hyvinvointitalo / Harrastusseteli / Sari Helva, Tehtaankatu 26 08100 Lohja (tai sähköpostilla omalla tietoturvavastuulla sari.helva@lohja.fi). Hakemuksen liitteineen voi toimittaa myös Kaupungin talon asiakaspalveluun.

Hakuaika on 6.8.-31.8.18.
Hakuajan jälkeen hakijoille lähetetään tieto setelin myöntämisestä ja toimintaohjeet. Setelin arvo on 70 €. Seteli viedään harrastuspaikkaan ja harrastuspaikka laskuttaa harrastuksen maksun kaupungilta, korkeintaan kuitenkin setelin arvon verran. Jos harrastus maksaa enemmän kuin 70 €, perhe maksaa itse loppuosan maksusta. Seteli on voimassa 1.8.2018-31.5.2019.

Lapsille ja nuorille harrastustoimintaa järjestävät, seteliä vastaanottavat yritykset, yhdistykset ja järjestöt, ilmoittavat halukkuutensa harrastuksen järjestäjäksi ja näkyvät sen jälkeen setelin saajille annettavassa listassa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot anu.koivumaki@lohja.fi.

Harrastusseteli käy harrastuspaikkoihin, jotka ovat sopineet yhteistyötä kaupungin kanssa.

Lista alla:

MyFeel – Jooga

Lohjan Pallo
Xjumpit
Lohjan ITF Taekwon-Do ry
Musiikkikoulut Demo
Jamkids
Lohjan Taitoluistelijat ry
Lohjan keilahalli
Lohjan Salibandy ry
Lohjanseudun kuvataidekoulu
Harjun Kiekko
Taito Uusimaa ry / Lohjan käsityökeskus
Voimisteluklubi Lohja
Lohjan Liikuntakeskus Oy
LoU Basket
Tanssistudio Funka
Lohjan purjehtijat ry
Hongiston Tarmo
Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplico
Lohjan Taekwondoseura ry
Teatteri Aploodi
Virkkalan Tarmo ry
LoU Judo
Fclohja 09-10 & 11-12
Saukkolan Pallo ry
Lohja-Tennis
Länsi-Uudenmaan Urheilijat
FCuniikki
Teatteri Aploodi
t:mi Pianoste
MUDO ry
Lohjan Naisvoimistelijat