Tulevia tapahtumia

24.9. 2021 Vauvanpäivä

Vauvan päivä järjestetään 24.9.2021 Eri toimijat ovat koonneet päivän tapahtumia yhteiseen ohjelmaan.

HUOM. KAIKKI VUONNA 2021 SYNTYVÄT LOHJALAISLAPSET PERHEINEEN, UUTISIA LOHJAN KAUPUNGINORKESTERILTA: KUMMILAPSIKONSERTIT

Vauva istuu ja katsoo yläpuolellaan olevaa valkoista ilmapalloa.

Lohjan kaupunginorkesteri kutsuu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston kanssakummilapsikseen kaikki vuonna 2021 syntyvät lohjalaislapset perheineen. Kummilapsitoiminnan tavoitteena on herättää rakkaus musiikkiin ja soittamiseen, tarjota perheille yhteinen kokemus sekä tukea lapsen kasvua ja kehitystä musiikin keinoin.

Ensimmäisenä vuonna kummilapset kutsutaan Laurentius-salin lavalle, jossa Länsi-Uudenmaanmusiikkiopiston muskariopettajat Pirita Mikkonen ja Jenny Backman-Pråhl johdattavat lapset musiikin maailmaan yhdessä Lohjan kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Konsertissa lauletaan, leikitään, kuunnellaan ja liikutaan sekä tutustutaan myös kummilapsien tulevaan maskottiin Omppu-Nalleen, joka kulkee mukana koko kummilapsiajan.

Kummilapsitoiminta jatkuu vuoteen 2024 saakka. Jatkossa kummilapset kutsutaan kaksi kertaa vuodessa Lohjan kaupunginorkesterin tapahtumiin yhdessä Omppu-Nallen ja kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Osallistuminen konsertteihin on perheille maksutonta.

 

Ensimmäiset kummilapsikonsertit järjestetään Laurentius-salissa keskiviikkona 13.10.torstaina 14.10. ja perjantaina 15.10. kunakin päivänä klo 10, 11 ja 12.Konsertin kesto on n. 30 min. Konsertit juonnetaan sekä suomen että ruotsinkielellä.

Ilmoittautuminen kummilapseksi:
Kummilapseksi ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen orkesteri@lohja.fi
Laita otsikoksi Kummilapsi ilmoittautuminen ja viestiin yhteystiedot: Lapsen nimi, huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, sekä kuinka monta perheestä osallistuu. Kummilapsitapahtumista lähetetään sähköpostia ja ilmoittautumispyyntö hyvissä ajoin ennen tapahtumia.

Tuleviin lasten tapahtumiin liittyviä tietoja voi lähettää osoitteeseen reetta.juden@lohja.fi