Lasten päivä Lohjalla 20.11.2018

Harjulassa tapahtuu:

Tukikoira ulkona tervehtimässä

Lohjan seudun mielenterveysseuran tukikoirakko on ulkona aamulla 9:30-10:30 ottamassa ensimmäisiä vieraita vastaan ja esittelemässä toimintaa.

Popup-kirjasto

Harjulan Lasten päivä -tapahtumassa tiistaina 20.11. klo 9.30-14.00 pop up -kirjasto, jossa Lohjan kaupunginkirjaston pedagoginen informaatikko Melina Aremaa paikalla. Voit hankkia uuden kirjastokortin, lainata uusia lastenkirjoja, kysyä kirjavinkkejä lapsille ja nuorille, kysyä apua ja neuvoa kirjastoasioihin liittyen: esim. e-kirjojen lainaus, Finna-verkkokirjaston käyttö yms.

Oppilasagentit auttavat

Lohjan kaupungin oppilasagentit pyörivät antamassa appsivinkkejä lapsille sekä ohjaavat koodaamisen saloihin Beebot -robottien avulla. Agentit tulevat Tytyrin ja Solbrinkenin kouluista.

Hammashoitolan hammaskeiju ja hammaspeikko

Tule tapaamaan hammaskeijua ja hammaspeikkoa hammashoitolasta, voit harjata jättiläisen hampaita ja tehdä pieniä puuhatehtäviä. Palkinnoksi saat xylitolipurkkaa ja hammastahnaa.

Lapsen oikeudet ja turvallinen lapsuus -neuvontapiste

  • jaossa esitteitä, joissa kuvataan mm. vanhemman ja lapsen välistä turvallista vuorovaikutusta ja huolenpitoa sekä myös turvattomuutta aiheuttavia tapoja vastata lapsen tarpeisiin
  • Lohjan kaupungin pari- ja lähisuhdeväkivaltatyön palveluiden esittelyä varhaisen auttamisen ennaltaehkäisyn näkökulmasta

Kasvomaalausta

Muskari

MLL:n lukumummit

Kansainvälisiä satuhetkiä

Satuja ja puuhaa ympäri maailmaa.

Myytävänä syyrialaisia herkkuja

 

Huomioittehan että Harjulassa on parkkipaikkoja rajoitetusti. Paikalle kannattaa tulla mahdollisuuksien mukaan kävellen.

Tapahtumia muualla:

Lastenoikeuksien päivä pääkirjastolla:

Tomi Pulkkinen Duo esiintyy Lohjan pääkirjaston Järnefeltinsalissa 20.11. klo 18.00-18.45. Mukaansatempaavassa, interaktiivisessa musiikkitarinatuokiossa juhlitaan mielikuvituksen, yhteistyön, leikin ja ystävyyden voimaa. Esitys on suunnattu päiväkoti-ikäisille lapsille ja lapsiperheille ja siihen on vapaa pääsy.

Kokoonpano: Tomi Pulkkinen – laulu, kitara, huuliharppu & Joel Jaakkola – perkussiot

Rakenna lasten Lohja! Lohjan pääkirjaston Pähkinä-tilassa lasten kaavailta klo 17.00-19.30.
Ketkä suunnittelevat kaupunkia ja millaistahan se on? Tule kokeilemaan rakennuspalikoiden ja värikynien avulla kaupunkiympäristön suunnittelua kaupungin kaavoittajien ja kuvataideopettajan kanssa ja ideoimaan, millainen voisi olla lasten suunnittelema Lohjan kaupunkikeskusta.

Järjestäjinä: Lohjan kaupunki/Kaavoitus yhteistyössä Lohjanseudun kuvataidekoulun kanssa

Neidonkeitaalla:

Lohjan Liikuntakeskus on mukana kaupungin tapahtumissa Lasten Oikeuksien päivänä 20.11. tarjoamalla ilmaiset uinnit kaikille alle 18-vuotiaille. Haluaisimmekin tarjota mahdollisuuden kaikille lapsille, joten kaipaisimme tähän hyväntekeväisyystempaukseen mukaan niin sanottuja uintikummeja. Tarjoamme uintikummia 6-10 -vuotiaille lapsille, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta päästä uimaan esimerkiksi vanhemman allergian vuoksi. Uintikummi menee lapsen kanssa uimaan, on seurana, laskee liukumäkeä tai ui matkaa. Uintikummi mahdollistaa lapselle turvallisen uimahallikäynnin lapsen uimataidon mukaan.

Uintikummi varataan ilmoittautumisohjelman kautta kohdasta ryhmäliikunta -> uintikummi tai soittamalla liikuntakeskuksen asiakaspalveluun p. 019 369 1803 viimeistään 15.11.2018.

Uintiterveisin Mari Levänen, vastaava uimaopettaja

Seurakunta järjestää:

Tervetuloa viettämään mukavaa iltaa lastenpäivän tapahtumiin. Tapahtumat ovat koko perheen yhteistä mukavaa toimintaa. Valitse itsellesi sopiva tapahtuma ja seikkaile kanssamme.

Lindkulla, Karstunraitti 4 17.30-19.30

  • Grilli kuumana, omat makkarat mukaan. heijastin rata, alpakat paikalla

Vivamo, Vivamontie 2 17.30-19.30

  • Mummolan pullanleivontaa, toimintarata, lauluhetki

Virkkalan kirkolla, Virkkalantie 1 17.30-19.00

  • Kellotornin salaisuus, popup -kirjasto

Hiihtomaan laavulla, 17.30-19.00

  • Grilli kuumana, ulkoilua

Roution monitoimija talolla, päiväkodin pihalla 17.30 alkaen

Perhetemppukoulu alle kouluikäisille oman vanhemman kanssa. Ulkona yhdessäoloa liikunnallisilla rasteilla päiväkodin pihalla 17.30-19.00.

Ylläolevat tapahtumat ovat ulkona, ota oma taskulamppu mukaan!!

Sammatin seurakuntatalolla, Pappilantie 1 17.30-19.00

  • joulukorttiaskartelua sisätiloissa

Pusulan koululla, Kaukelantie 1 17.30 alkaen

  • liikuntaa sisätiloissa

Perhetyöntekijä Katja Vesanen 050 3365650

Varhaiskasvatus Lohjan seurakunta, yhteistyökumppaneina Alpaca Fuente, Lohjan Naisvoimistelijat, MLL, Virkkalan kirjasto ja Vivamo