Pysäköintipaikat – maksut

Laurinkadun kadunvarsipysäköintipaikkoja

Tästä linkistä löydät keskustan pysäköintialueet.

Lohjan keskustan pysäköintipaikat ovat enimmäkseen maksullisia. Maksullisilla paikoilla pysäköintitaksa on 2,00euroa/tunti.

Maksuttomat paikat ovat aikarajoitteisia. Rajoitusajan pituus on 30 min, 1 tunti, 2 tuntia, 4 tuntia tai 24 tuntia. Aikarajoitteisilla paikoilla käytetään pysäköintikiekkoa.

Pysäköintipaikkojen maksullisuus ja aikarajoitteisuus on voimassa maanantaista perjantaihin klo 8-17. Pysäköintimaksu maksetaan lippuautomaatteihin. Lippuautomaatista lunastettua pysäköintilippua voi käyttää kaikilla maksullisilla pysäköintipaikoilla. Yksityisillä pysäköintipaikoilla on yleensä lisäkilvellä ilmoitettu ketkä saavat pysäköidä kyseisellä paikalla.

Lohjalla on käytössä 3 järjestelmää, joilla pysäköinnin voi maksaa matkapuhelimella. Järjestelmät edellyttävät rekisteröitymistä. Mobiilimaksu on käytössä kaikilla maksullisilla pysäköintipaikoilla.

Lisätietoja osoitteista:
www.easypark.fi
www.nextpark.com
www.parkman.fi

Pysäköintimaksu maksetaan lippuautomaatteihin. Lippuautomaatista lunastettua pysäköintilippua voi käyttää kaikilla maksullisilla pysäköintipaikoilla.

Prismakeskuksessa on n. 500 autopaikkaa rakennuksessa asioiville. Entisen paloaseman pihalle on tehty 4 h aikarajoitteisia pysäköintipaikkoja n. 50.

Kirkkokentällä on 4 tunnin aikarajoitus.

Sibeliuksenkadulla on maksuttomia kiekkopaikkoja.

Linnaistenkatu ja tori ovat maksullisia.