Pysäköintipaikat – maksut

Laurinkadun kadunvarsipysäköintipaikkoja

Lohjan kaupungin keskustan alueella on pysäköintipaikkoja yhteensä noin 1900 autopaikkaa. Näistä yleisillä paikoilla on n. 1580 ja yksityisillä paikoilla n. 320 autopaikkaa. Pysäköintipaikat sijaitsevat pysäköintialueilla ja katujen varsilla. Näiden lisäksi Lohjantähden ja Prisman liikekeskuksissa on pysäköintihallit, jotka palvelevat liikekeskuksessa asioivia asiakkaita.

Lohjan keskustan pysäköintipaikat ovat enimmäkseen maksullisia. Maksullisilla paikoilla pysäköintitaksa on 1,40 euroa/tunti (20 senttiä/10 min).
Maksuttomat paikat ovat aikarajoitteisia. Rajoitusajan pituus on 30 min, 1 tunti, 2 tuntia tai 4 tuntia. Aikarajoitteisilla paikoilla käytetään pysäköintikiekkoa.

Pysäköintipaikkojen maksullisuus ja aikarajoitteisuus on voimassa maanantaista perjantaihin klo 8-17. Pysäköintimaksu maksetaan lippuautomaatteihin. Lippuautomaatista lunastettua pysäköintilippua voi käyttää kaikilla maksullisilla pysäköintipaikoilla.

Lohjalla on käytössä 3 järjestelmää, joilla pysäköinnin voi maksaa matkapuhelimella. Järjestelmät edellyttävät rekisteröitymistä. Mobiilimaksu on käytössä kaikilla maksullisilla pysäköintipaikoilla.

Lisätietoja osoitteista:
www.easypark.fi
www.nextpark.com
www.parkman.fi

Pysäköintimaksu maksetaan lippuautomaatteihin. Lippuautomaatista lunastettua pysäköintilippua voi käyttää kaikilla maksullisilla pysäköintipaikoilla.

Prismakeskuksessa on n. 500 autopaikkaa rakennuksessa asioiville. Sepänkadulle, Louhenkadulle ja Paloaseman pihalle on tehty 4 h aikarajoitteisia pysäköintipaikkoja n. 50 autopaikkaa.
Tästä linkistä löydät keskustan keskeisimmät pysäköintialueet:  Näytä kartalla

Kirkkokentällä on 4 tunnin aikarajoitus.
Sibeliuksenkadulla on maksuttomia kiekkopaikkoja.

Linnaistenkatu ja tori ovat maksullisia.
Uusia rajoittamattomia pysäköintipaikkoja on tehty Aurlahteen Trallalankentälle, Rantapuiston ja Trallalankujan kulmaukseen.
Kirkkokadun ja Rautatienkadun kulmauksessa on tilapäinen aikarajoitettu pysäköintialue (n. 100 ap), aikarajoitus 24 h (ma-su). Pysäköintipaikat ovat henkilö- ja pakettiautoille.