Rokotukset laajenevat jälleen

Rokotusaikoja varattavissa viikolle 10 tänä vuonna 20-69-vuotta täyttäville, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus.

Nyt myös tänä vuonna 20-69-vuotta täyttäneet/täyttävät (vuonna 1952-2001 syntyneet) henkilöt, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus (Riskiryhmä 1) voivat varata ajan koronarokotukseen. Rokotukset alkavat viikolla 10. Varaa aika osoitteesta www.koronarokotusaika.fi.

Katso rokotusjärjestys ja riskiryhmät:

Ryhmä 1: Riskiryhmien koronarokotusten järjestys – Infektiotaudit ja rokotukset – THL

80-vuotta täyttäneille/täyttäville (vuonna 1941 tai aikaisemmin syntyneille) mukaan lukien samassa taloudessa asuvat 70-79 -vuotiaille aikoja on varattavissa muutamia kymmeniä viikolle 10. Samassa taloudessa asuvat 70-79-vuotiaat varaavat ajat puhelimitse. Pääosa viikon 10 rokotusajoista on varattu puhelimitse 85 vuotta täyttäneille. Mikäli olet soittanut jo aiemmin takaisinsoittopuhelimeemme, sinun ei tarvitse soittaa uudelleen vaan soitamme sinulle takaisin ja tarjoamme rokotusaikaa.

Lisätietoja varaamisesta, myös puhelimitse, löytyy osoitteesta: https://www.lohja.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut-2/koronavirus/koronarokotukset/

Pyydämme suosimaan sähköistä ajanvarausta takaisinsoittojärjestelmän ruuhkautumisen vuoksi. Koronarokotuspuheluihin pyrimme soittamaan takaisin lähipäivinä. Tällä hetkellä vastausviive on jopa viikon. Puhelimeen vastaamiseen on rekrytoitu ja rekrytoidaan edelleen lisää vastaajia. Jos sähköisessä ajanvarauksessa aikoja ei ole näkyvillä, kaikki ajat on varattu, eikä niitä ole varattavissa myöskään puhelimitse.

Korona_some
Share This