Koronarokotusajanvaraus ja ajanvarauksen muuttaminen

Varaa nettiajanvarauksessa samanaikaisesti 1. koronarokotuksen sekä tehosterokotuksen aika.

Koronarokotusajanvaraukseen on avattu tämän viikon alusta (12.4. alkaen) uutena ominaisuutena kaksoisajanvaraus. Voit www.koronarokotusaika.fi nettiajanvarauksessa varata samanaikaisesti sekä 1. rokotuksen että tehosterokotuksen ajan. Saat varaamistasi ajoista vahvistuksen sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vahvistusviesti sisältää myös ohjeet ajanvarauksen muuttamiseen. Vahvistusviestissä on tarvittava linkki, varausavain ja pin-koodi.

-> Jos peruutat ensimmäisen rokotusajan, peruuntuu myös ajanvaraus tehosterokotukseen ja molemmat varaukset tulee tehdä uudelleen.
-> Varausavaimen ja pin-koodin avulla voit myös perua tai siirtää vain tehosterokotusajanvarauksen. Ajanvarausjärjestelmässä voit siirtää sen aikavälille, joka on 11 viikkoa ensimmäisestä rokotuksesta tai 12 viikkoa ja 5 päivää ensimmäisen rokotuksen jälkeen sen mukaan kuin vapaita rokotusaikoja on saatavissa.

Aiemmin ennen viikko 15 varatut tehosterokotusajat voi siirtää vain soittamalla numeroon p.044-3692905 tai p.044-3692906. Rokotusaikojen siirtäminen kannattaa tehdä aikaisintaan kuukautta ennen varattua aikaa. Takaisinsoitossa voi olla useamman päivän viive.

Jos rokotusajankohtaan on alle 5 tuntia, peruutuksen voi tehdä vain puhelimitse soittamalla numeroon p.044-3692905 tai p.044-3692906.

Rokotusajanvarauksen muuttamisessa kannattaa käyttää erityistä harkintaa, että onko siirto välttämätön, koska rokotteita/rokotusaikoja on kullekin viikolle saatavissa vain rajallinen määrä!

Share This