Kesäkerhoihin haku aukeaa!

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää kesäkerhoja kevätlukukaudella 1.- ja 2.-luokalla oleville oppilaille, jotka käyvät koulua Lohjan peruskouluissa.

Pienten koululaisten kesäkerhot tulevat taas
Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää kesäkerhoja kevätlukukaudella 1.- ja 2.-luokalla oleville oppilaille, jotka käyvät koulua Lohjan peruskouluissa. Toiminta pitää sisällään ohjattua toimintaa, leikkiä, pelaamista ja muuta yhdessäoloa ohjaajien kanssa lasten toiveet huomioiden.

Kesäkerhot toimivat valituilla kouluilla koulun loppumisesta juhannukseen saakka eli viikoilla 23, 24 ja 25 arkipäivisin klo 8-16. Kesäkerhoon haetaan 1-3 viikoksi. Vuonna 2023 kesäkerhojen toimipaikat ovat Ojaniitun koulu, Muijalan koulu, Nummen yhtenäiskoulu, Ojamonharjun yhtenäiskoulu ja Järnefeltin yhtenäiskoulu.
Kesäkerhoihin haku on avoinna 17.-24.3.2023 osoitteessa nuorilohja.fi/kesakerhot. Verkkosivulla on tarkemmat tiedot hakemisesta ja muista käytännön asioista. Ilmoitamme huhtikuun alkupuolella hakemuksessa ilmoitetulle huoltajalle, minne kesäkerhoon lapsi on päässyt. Kerhon osallistumismaksu on 60,00€ / viikko / lapsi.

Lasten ja nuorten kesätoiminnat
Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää lapsille ja nuorille muuta toimintaa kesällä kesäkerhojen lisäksi. Luvassa on erilaisia leirejä ja muutakin! Tiedotamme muusta toiminnastamme pikapuoliin sosiaalisen median kanavissamme ja verkkosivuillamme.

Nuoret apuohjaajiksi
Otamme paikallisia 14-17-vuotiaita nuoria harjoitteluun apuohjaajiksi. Innostuneita nuoria tarvitaan niin kesäkerhoihin kuin leireillemme. Apuohjaajana toimimisesta saat stipendin. Haku apuohjaajaksi on avoinna 10.3.-13.4. osoitteessa nuorilohja.fi/kesakerhot.

Lisätietoja:
Anni Juntunen, p.050 325 5169, anni.juntunen@lohja.fi

Lohjan kaupunki
Nuorisokeskus

#kesätoiminnat #kesäkerho #kesäleiri #lohjankaupunki #nuorilohja #lapsiystävällinenkunta

Aiheen mukaiset uutiset:

Share This