Su 14.00 +2 °C, Melkein selkeää ja poutaa, w 6 m/s.
Ma 14.00 +1 °C, Puolipilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, w 4 m/s.
Ti 14.00 -2 °C, Pilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, n 4 m/s.
Söndag 18.03.2018
Du är här:  INVÅNARE / Ungdomsarbete / Klubbar

INVÅNARE

Klubbar

Ungdomsarbetet i Lojo ordnar klubbar för 5–6-klassare på stadens fem ungdomsgårdar. Klubbverksamheten är öppen och avsedd för alla Lojobor. I klubbarna kan man pyssla, spela, kocka eller fördriva tiden tillsammans med sina kamrater. Det finns alltid minst två vuxna ledare i klubbarna. Mera information (på finska) om klubbarna och den övriga verksamheten på ungdomsarbetets webbplats: www.lohja.fi/nuoriso

Stadens öppna klubbverksamhet inom småbarnsfostran fungar i lokaliteterna på Kässä gård. Verksamheten är målinriktad småbarnsfostran i klubbform, där innehållsområdena följer målsättningen i planen för småbarnsfostran. Klubbledaren är barnträdgårdslärare.

Klubben lämpar sig väl för barn som ensamma klarar av t.ex. att gå på toaletten och äta mellanmål och, i fråga om klubbar under eftermiddgen, för barn som inte behöver sova på dagen. Barn i klubben för 3–5-åringar har med sig mellanmål hemifrån, t.ex. något att dricka, smörgås och en bit frukt eller annat färskt. Mera information om den öppna klubbverksamheten.

Du är här:  INVÅNARE / Ungdomsarbete / Klubbar
Upp