Su 14.00 +2 °C, Melkein selkeää ja poutaa, w 6 m/s.
Ma 14.00 +1 °C, Puolipilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, w 4 m/s.
Ti 14.00 -2 °C, Pilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, n 4 m/s.
Söndag 18.03.2018
Du är här:  STADEN / Ämbetsverk och inrättningar / Byggverksamhet & stadsteknik / Vatten- och avloppsverket / Avläsning av vattenmätare

STADEN

Avläsning av vattenmätare

Faktureringen för vatten och avlopp bygger på den vattenförbrukning som vattenmätaren på den enskilda fastigheten har uppmätt. Vi skickar årligen ut ett självavläsningskort till våra kunder, som anmäler vattenmätarställningen under avläsningstiden genom att posta avläsningskortet ifyllt eller med hjälp av en blankett på adressen www.lohja.fi -> Elektroniska blanketter.

Vatten- och avloppsverkets område är indelat i fem olika avläsningsområden. Avläsningstiden för de olika områdena är följande:
Lojo stadskärna – juli
Övriga Lojo centrum – februari
Virkbyområdet och övriga södra Lojo – april
Routio, stationsområdet och övriga Lojo – oktober
Stadsdelen Sammatti – februari

Utjämningsfaktureringen genomförs en gång om året, enligt tidtabellen och områdesindelningen ovan. Det är inte nödvändigt att ange mätarställningen övriga tider.

Faktureringen som baserar sig på en uppskattning av vattenförbrukningen kan utifrån avläsning av mätarställningen också justeras vid en annan tidpunkt så att den bättre motsvarar den verkliga förbrukningen. Anmälan om avläsning kan i sådana fall skickas till vesilaitos.asiakaspalvelu(a)lohja.fi.
Avläsningen av mätarställningen är lagstadgad verksamhet som förpliktas av allmänna leveransvillkor.

Du är här:  STADEN / Ämbetsverk och inrättningar / Byggverksamhet & stadsteknik / Vatten- och avloppsverket / Avläsning av vattenmätare
Upp