La 14.00 -5 °C, Melko pilvistä, ja poutaa, ne 2 m/s.
Su 14.00 -7 °C, Pilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, nw 2 m/s.
Ma 14.00 -8 °C, Pilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, ne 2 m/s.
Lördag 20.01.2018
Du är här:  STADEN INFORMERAR / Småbarnsfostran

STADEN INFORMERAR

Småbarnsfostran

Lojo stads småbarnsfostran har övergått till elektronisk rekrytering när det gäller anställning av vikarier. Om du är intresserad av vikariat på mindre än ett år hos oss, ber vi dig fylla i en ansökan i vårt vikarieregister. Adressen är www.kuntarekry.fi.

Lojo stad har 19 verksamma daghem. Antalet dagvårdsenheter är 35 och antalet dagvårdsbarn 1 500. Vi behöver vikarier inom dagvården för barnträdgårdslärare, specialbarnträdgårdslärare, gruppfamiljedagvårdare, barnskötare, gruppassistenter, specialassistenter och eftermiddagsledare. Behörighetskraven följer förordningarna om behörighetskraven för tjänsten/befattningen i fråga. Även formellt inkompetenta sökande kan medräknas när vikarier tillsätts.


Om du vill ha mer information om något visst daghem, kan du kontakta daghemsföreståndaren. Dagvården indelas i fyra finskspråkiga områden och ett svenskspråkigt dagvårdsområde som omfattar hela staden.


Kravet är att alla som blir valda till vikarier ska visa upp ett registerutdrag enligt lag 504/2002. Ett registerutdrag gäller i 6 månader. Utdraget ska visas upp för chefen när arbetsavtalet ingås.

 

 

Lediga befattningar och tjänster

Alla Lojo stads ordinaire befattningar och längre vikariat hittar du här.

Du är här:  STADEN INFORMERAR / Småbarnsfostran
Upp