La 15.00 +14 °C, Puolipilvistä ja poutaa, sw 3 m/s.
Su 15.00 +16 °C, Selkeää ja poutaa, sw 1 m/s.
Ma 15.00 +17 °C, Melkein selkeää ja poutaa, nw 1 m/s.
Lauantai 19.04.2014
Nimipäivää viettävät tänään
Pilvi, Pälvi
Olet tässä:  Asukas / Kaavat ja rakentaminen / Kaavoitus / Selvitykset ja suunnitelmat / Lohjan arkkitehtuuripoliittinen ohjelma

Asukas

LOHJAN ARKKITEHTUURIPOLIITTINEN OHJELMA


Lohjan arkkitehtuuripoliittinen ohjelma. (pdf3,4Mt)

Mikä on laadukasta lohjalaista rakennettua ympäristöä? Entä millä keinoin sitä voidaan luoda? Näihin kysymyksiin on haettu vastauksia kaupunkisuunnittelukeskuksessa laaditussa Lohjan arkkitehtuuripoliittisessa ohjelmassa, joka on valmistunut kesäkuussa 2009.

Kaupunki pyrkii ohjelman avulla parantamaan asukkaidensa viihtyvyyttä ja osoittamaan konkreettisia toimenpiteitä rakennetun ympäristön laadun parantamiseksi. Ohjelmatyössä on pyritty löytämään uusia voimavaroja korkealaatuisen rakentamisen ja hyvän arkkitehtuurin edistämiseen kaupungin nykyisillä resursseilla. Toimenpide-ehdotusten toteutuksen käytännön vastuutahoiksi on nimetty kaupungin ja sen eri yhteistyötahojen asiantuntijoita, mutta myös lohjalaiset asukkaat, päättäjät ja rakentajat ovat avainasemassa rakennetun ympäristön laadun kohottamisessa.

Lohjan arkkitehtuuripoliittinen ohjelma ottaa huomioon mm.:

Ohjelma hyväksyttiin kehittämis- ja elinkeinojaostossa 8.6.2009. Ohjelman toteutumista tullaan seuraamaan ja se on tarkoitus päivittää vähintään kerran valtuustokaudessa.

 


Lisätietoja:
kaavoituspäällikkö Leena Iso-Markku, puh. 044 3740147

Olet tässä:  Asukas / Kaavat ja rakentaminen / Kaavoitus / Selvitykset ja suunnitelmat / Lohjan arkkitehtuuripoliittinen ohjelma
Sivun alkuun