Su 14.00 +2 °C, Puolipilvistä ja poutaa, w 6 m/s.
Ma 14.00 +2 °C, Pilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, w 5 m/s.
Ti 14.00 -2 °C, Puolipilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, n 6 m/s.
Sunnuntai 18.03.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Edvard, Eetu
Olet tässä:  Ajankohtaista

Viranhaltijapäätökset

Viranhaltijapäätökset

01.12.2017

Viranhaltijapäätökset pidetään kuntalaisten nähtävänä kaupungin yleisessä tietoverkossa päätöksen tehneen viranomaisen harkinnan mukaan ( Kuntalaki 140 §). Viranhaltijapäätökset julkaistaan pääsääntöisesti päätöksentekopäivää seuraavana päivänä. Päätökset ovat luettavissa verkkosivuilla niiden nähtävillä oloajan. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun päätös on nähtävänä tietoverkossa. Päätökset julkaistaan muutoksenhakuohjeineen.

Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat löytyvät täältä. Viranhaltijoiden päätöspöytäkirjoista julkaistaan ne päätöspöytäkirjat, joita koskee kuntalain mukainen kunnan jäsenen muutoksenhakuoikeus.

Huom! Päätöksissä saattaa olla liitteitä, joita ei julkaista verkkosivuilla. Liitteet sisältävät tällöin salassa pidettäviä tietoja tai tietoja joiden julkaiseminen voi vaarantaa yksityisuuden suojan tai elinkeinonharjoittajan liike/tai ammattisalaisuuden. Päätöksistä on mustaustoiminnolla peitetty muut kuin välttämättömät henkilötiedot. 

 

Lisätiedot:
 

Hanna-Maria Grandell
hallintojohtaja / förvaltningsdirektör
Lohjan kaupunki
 
    

 
Olet tässä: 
Sivun alkuun