Su 14.00 +2 °C, Puolipilvistä ja poutaa, w 6 m/s.
Ma 14.00 +2 °C, Pilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, w 5 m/s.
Ti 14.00 -2 °C, Puolipilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, n 6 m/s.
Sunnuntai 18.03.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Edvard, Eetu
Olet tässä:  Ajankohtaista

Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden sekä Lohjan Liikuntakeskus Oy:n avustukset vuodelle 2017 haettavana

Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden sekä Lohjan Liikuntakeskus Oy:n avustukset vuodelle 2017 haettavana

09.03.2017

KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET

1.
Toiminta-avustukset: lohjalaisten yhdistysten sääntömääräiseen kulttuuritoimintaan; hakuaika 31.3.2017 klo 15 mennessä (perillä).

2. Kohdeavustukset: Yhdistysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kulttuuritoimintaan; hakuaika ympäri vuoden.

3. Asukasyhdistysten avustukset: Rekisteröidyille lohjalaisille asukasyhdistyksille tarkoitettu 200 €:n suuruinen avustus; hakuaika ympäri vuoden.

Hakemusten toimitusosoite: Lohjan kaupunki, kirjaamo, kulttuuripalveluiden avustukset, PL 71, 08101 LOHJA. Käyntiosoite: Karstuntie 4, 08100 LOHJA.

Lisätietoja: kulttuurituottaja Kalle Ryökäs, p. 044 362 1130, kalle.ryokas@lohja.fi
Hakuohjeet ja lomakkeet: www.lohja.fi -> Asukas -> Kulttuuripalvelut -> Avustukset

NUORISOPALVELUIDEN AVUSTUKSET

 1.
Toiminta-avustukset: Lohjalaisten nuorisoyhdistysten sääntömääräiseen ja toimintasuunnitelman mukaiseen nuorisotoimintaan, hakuaika 31.3.2017 klo 15 mennessä (perillä). 

2. Kohdeavustukset: Hakuaika on ympäri vuoden.

3. NAM –avustus: Lohjalaisille 13–17 -vuotiaille nuorille sekä nuorten ryhmille. Hakuaika on ympäri vuoden.

Hakemusten toimitusosoite:  Lohjan kaupunki, kirjaamo, nuorisotyön avustukset PL 71, 08101 LOHJA. Käyntiosoite: Karstuntie 4, 08100 LOHJA.

Lisätietoja: palvelupäällikkö Merja Hukkanen, p. 050 547 9129, merja.hukkanen@lohja.fi

Hakulomakkeet: http://www.lohja.fi/Liitetiedostot/Sivistys/Avustushakemuslomake_nuoriso.pdf
Hakuohjeet: http://www.lohja.fi/default.asp?kieli=246&id_sivu=623&alasivu=623 -> nuorisopalvelut -> nuorisopalveluiden avustusten jakosääntö

LOHJAN LIIKUNTAKESKUS OY:N AVUSTUKSET

1.  Lohjan kunnallisen liikuntapaikkaverkoston ulkopuolisten liikuntapaikkojen tukeminen:

1.1. Vuokra-avustus
- avustukseen ovat oikeutetut ensisijaisesti lohjalaiset lajijärjestöt, joilla ei ole käytössään ko. lajin kunnallisia harjoitustiloja joko lainkaan tai niitä ei ole tarjolla riittävästi.
Hakuaika: maaliskuusta huhtikuuhun – 21.4.2017 mennessä

1.2. Investointi-avustus – liikuntapaikka tai kalusto/väline – tukea voivat hakea kaikki ja se kohdennetaan liikuntatoimen strategiaa ja kunnallista liikuntapaikkaverkostoa tukeviin sekä muihin ulkopuolisiin liikuntapaikkainvestointeihin (esim. lähiliikuntapaikka/frisbee-rata) tai kunnalliseen liikuntapaikkaverkostoon kuulumattoman liikuntapaikan kalusto- tai välinehankintaan.
Hakuaika: ympäri vuoden

2. Kohdeavustus
– harkinnanvarainen, liikuntatoimen strategian toteutumista edistävään toimin-taan: liikkumattomien ja uusien liikkujien aktivointitoimintaan, harrasteryhmän perustamiseen, liikuntatoimen palvelutarjontaa täydentävään nk. matalan kynnyksen toimintaan, uuden tai alu-eellisesti merkittävän toiminnan ylläpitämiseen ja perustamiseen. Tukea voivat hakea kaikki em. toimintaa järjestävät.
Hakuaika: ympäri vuoden

3. Liikuntatoiminnan avustamiseen kuulumattomat muut liikunnan tukimuodot

3.1. Käyttöoikeutta kunnalliseen kuntosali- tai uimalapalveluun
on mahdollista hakea kansallista urheilumenestystä saavuttanut lohjalainen urheilija tai joukkueen jäsen – alin myöntämistaso SM-mitalitaso. Hakuaika: ympäri vuoden 

3.2. Sponsorointi – urheilijat/järjestöt voivat hakea sponsorointitukea LLK Oy:ltä toimintaan, joka tukee ja edistää liikuntatoimen strategisia päämääriä.
Hakuaika: ympäri vuoden

Hakeminen
Vuokra-avustushakemuksen seura voi tehdä sähköisesti, mikäli sillä on oikeudet Liikuntakeskuksen järjestöextranetiin. Em. oikeudet voi pyytää sähköpostitse: sisko.rantakoski@lohja.fi.

Muihin liikuntatoimen avustuksiin hakemus löytyy www.lohjanliikuntakeskus.fi -sivulta valikosta Avustukset ja ohjeet avustusten hakemiseksi. Paperilomakkeita saa LLK Oy:n asiakaspalvelu-pisteistä; Sporttikeskus Tennari, LLK Oy:n toimisto ja Neidonkeitaan kassa. Lisätiedot: Jukka Vienonen, p. 044 502 0120, jukka.vienonen@lohja.fi

Kulttuuri- ja liikunta-avustusten jakosääntö löytyy kaupungin kotisivuilta osoitteesta www.lohja.fi kohdasta Asukas/Kulttuuripalvelut/Avustukset.

Lohjalla 28.2.2017

LOHJAN KULTTUURI- JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA
LOHJAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA

 

 
Olet tässä: 
Sivun alkuun