Su 14.00 +2 °C, Melkein selkeää ja poutaa, w 6 m/s.
Ma 14.00 +1 °C, Puolipilvistä, ajoittaista lumisadetta, w 4 m/s.
Ti 14.00 -2 °C, Pilvistä, mahdollisesti vähäistä lumisadetta, n 4 m/s.
Sunnuntai 18.03.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Edvard, Eetu
Olet tässä:  Ajankohtaista

Vuoden 2012 Matkailuyritys on Café Lauri

Vuoden 2012 Matkailuyritys on Café Lauri

11.03.2013


- Cafe Lauri nousi yksimielisesti tuomariston suosikiksi

Vuoden

2012 Lohjan matkailuyritykseksi on valittu Café Lauri. Vuoden matkailuyritys valittiin Lohjalla nyt ensimmäisen kerran. Cafe Laurin siivitti voittoon mm. erittäin hyvä asiakaspalvelu, yhteistyö laaja-alaisesti mm. kulttuuritoimijoiden kanssa ja uuden palvelusisällön tuottaminen, yrittäjien vahva työpanos yrityksen palvelujen ja tuotteiden toteuttamisessa, ammattitaitoinen henkilökunta, pitkät aukioloajat ja laadukkaat tuotteet. Café Laurin yrittäjät ovat erittäin yhteistyöhaluisia ja -kykyisiä ja he ovat omalla panoksellaan lisänneet Lohjan keskustan tarjonnan houkuttelevuutta ja sitä kautta matkailullista vetovoimaa Lohjan palveluja kohtaan. Café Lauri sai palkintonsa ensimmäisessä järjestetyssä Matkailugaalassa Kylpylähotelli Päiväkummussa 8.3.2013.

Tuomaristolla oli ilo valita Lohjan 2012 matkailuyritys useista hyvistä vaihtoehdoista. Loppusuoralle nousi useampikin yritys, joista kaikista löytyi niitä vahvuuksia, mitä tuomaristo valintaa tehdessään painotti. Tuomariston painoarvoina olivat: palvelu, uusiutumiskyky, laatu, kehittyminen, asiakkaiden suositukset sekä asiakaslähtöisyys.

Lohjan Matkailutulo vuosittain on 2009 valmistuneen tulo- ja työllisyysselvityksen mukaan n. 36Me. Tästä 37% menee majoitus- ja ravitsemussektorille, 31% vähittäiskaupalle ja 10% ohjelmapalveluille ja aktiviteeteille. Isoin osa matkailijoiden jättämästä rahasta jää siis majoitukseen ja ravitsemukseen. Ravintola- ja kahvilapalvelut ovat erittäin tärkeä osa niin yksittäisten kuin ryhmienkin matkaa. Joskus hyvän palvelun omaava ruokailupaikka on jopa syy pysähtyä kaupunkiin.

Tuomaristoon kuuluivat:
Jorma Korhonen, Lohjan kaupunki elinkeino
Minna Ermala, Lohjan kaupunki matkailu
Susanna Niinistö-Sivuranta, Laurea
Outi Nyman, Novago Oy
Päivi Kallo, Länsi-Uusimaa
Juhani Hyry, Lohjan Yrittäjät ry
Päivi Kuitunen, Lohcase ry


Vuoden matkailuyritys valittiin Lohjalla nyt ensimmäisen kerran, mutta valinnasta on tarkoitus tulla perinne. Vuoden 2013 matkailuyrittäjä valitaan 2014 vuoden alkupuolella. Vuoden matkailuyrittäjän palkintona on kunniakirja.


Lisätietoja:
Lohjan Matkailupalvelukeskus, matkailusihteeri Minna Ermala, 044 374 1218
Cafe Lauri, Timo Ranta ja Jukka Turunen, puh. +358-44-0819888, www.cafelauri.fi


Tuomaristo nosti Cafe Laurin ansioiksi seuraavat tekijät:
 
Asiakaslähtöinen palvelu ja laadukkaat tuotteet. Yrityksen asiakaspalvelu on henkilökohtaista ja asiakkaat huomioivaa. Asiakkaiden on kuultu kommentoivan, kuinka vierailun jälkeen on aina hyvällä mielellä. Asiakkaat toivottaa tervetulleiksi viihtyisä ilmapiiri, ammattitaitoinen henkilökunta ja pitkät aukioloajat. Lisäksi laadukkaat tuotteet saavat asiakkaat palamaan aina uudestaan.
 
Yhteistyö ja yrityksen kehittäminen. Yrittäjillä on vahva oma työpanos ja läsnäolo yrityksen palvelujen ja tuotteiden toteuttamisessa. Kehittämällä omaa toimintaansa yhteistyöllä muiden toimijoiden kanssa, he vievät eteenpäin lohjalaista matkailu- ja kulttuurialaa kokonaisuutena.
 
Yhteistyö ja erinomainen asiakaslähtöisellä palvelu ovat avain tekijöitä tämän yrityksen valinnassa.


Lohjan Matkailugaala 2013 palkintojenjako

 
Olet tässä: 
Sivun alkuun